Hogyan készüljön az első alkalomra?

Alig várjuk már, hogy találkozhassunk Önnel, de addig is tekintse meg az alábbiakban, hogy mire számíthat rendelőnkben.

Első látogatás a Lehoczky Dental Fogászaton

A legtöbb embert a szédülés kerülgeti, amikor fogászati kezelésekre gondol, de ha valaki megtalálta a számára megfelelő fogorvost, akkor már kevésbé vannak ellenérzései a kezelésekkel kapcsolatban. 

Ha belegondol, élete fontos döntései előtt is alaposan körbejárja az adott területet. Nem lehet ez másként egy olyan fontos területtel sem, mint a fogai és mosolya sem.

Ennek megfelelően rendelőnkben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az első alkalommal alaposan és érthetően elmagyarázzunk minden esetleges problémát és a lehetséges megoldásokat is ezekre.

Hozzánk örömmel járnak a pácienseink, mert:

fajdalommentes kezelesek

Fájdalommentes kezelések

A legmodernebb eljárásoknak köszönhetően rendelőnkben minden kezelést teljesen fájdalommentesen végzünk, hogy a fogászati kezelése pozitív élményként maradhasson meg.

100%-ban digitalizált fogászati centrum

Nálunk minden adott a tökéletes eredményhez. Pácienseink igényeit a lehető leggyorsabb és legprecízebb módon tudjuk kivitelezni.

Teljeskörű fogászati ellátás

Szakorvosaink folyamatosan képzik magukat, hogy a modern fogászati eljárások legjavát juttassák el Önhöz. Minden fogászati problémájára megoldást kínálunk.

Mire számíthat az első találkozásunknál

fogászati kezelés - diagnosztika

Az első konzultációs időpont elsősorban egy állapotfelmérő tanácsadás, mely során részletesen megvizsgáljuk szájüregének állapotát, majd megállapítjuk, hogy milyen kezelésre van szüksége.

A fogak, a fogágy és a csont állapotának feltérképezéséhez, valamint a pontos diagnózis felállításához nagy segítségünkre lehet egy frissen elkészített panoráma röntgenfelvétel, amit el is készítünk az első alkalommal.

Ezután elvégzünk egy komplex, professzionális szájhigiénés kezelést (teljes fogkőeltávolítás homokfúvós polírozással), így a további kezelések egy megtisztított, egészséges környezetben végezhetőek el.

fogászati kezelés - diagnosztika
fogászati kezelés - rendelő3

Egyénre szabott kezelési terv felállítása

Az első konzultációt követően felállítjuk az egyénre szabott kezelési tervet, melyről az elkészített részletes árajánlatot később e-mailben is elküldjük Önnek.

Kezelés menete

A tervezett kezelés menetéről és arról, hogy az hány ülésben végezhető el, első alkalommal tájékoztatjuk.

Bizonyos kezelések (pl. esztétikus fogtömések készítese, fogkőeltávolítás, stb.) kivitelezhetőek egy alkalommal, más kezelések többszöri látogatást igényelhetnek (pl. betétek, fogpótlások készítése, gyökérkezelések, stb.).

Elégedett pácienseink visszajelzései

"Évek óta járok ebbe a rendelőbe, ahol fogtömést, koronafelhelyezést, gyökérkezelést és bölcsességfoghúzást éltem át, így volt alkalmam meggyőződni a kiváló szakmai felkészültségről. A fájdalommentes kezeléseken megnyugtató volt Lehoczky Márton Doktor Úr folyamatos tájékoztatása arról, hogy mit csinál és mi fog következni. Emberséges hozzáállásával és kedves mosolyával kellemes hangulatot teremtett, miközben megfeledkeztem félelmemről és szorongásomról. Jólesett megtapasztalni a törődést, amikor pár nappal foghúzás után a hogylétem felől érdeklődött. Ezúton is köszönöm a fogaim és az azokkal összefüggő mentális egészségem érdekében végzett munkáját, valamint az asszisztensek segítőkész és precíz közreműködését. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, hogy ilyen környezetben lehessen páciens."
Nádas Nóra
"Több éve járok rendszeres ellenőrzésre és kezelésre a Lehoczky Dental fogorvosaihoz ahol eddig sosem csalódtam. A rendelő és felszereltsége az egyik legkorszerűbb a városban - csak ajánlani tudom őket."
Popál Balázs
"Fogászati implantátumok miatt kerestem fel a Lehoczky Dental fogászati rendelőt Magyarországon. Csodálatos munkát végeztek a fogaimmal! Mindenkinek ajánlom! Köszönöm szépen még egyszer!"
Marianna Felhoffer

Mit tartalmaz az első
kedvezményes alkalom?

Fogászati állapotfelmérés

A Lehoczky Dental fogászatán minden kezelés általános fogászati állapotfelméréssel kezdődik. Ez a nulladik lépés, amikor fogorvosaink alaposan megvizsgálják fogazatának, ínyének állapotát. Erről egy részletes leírást készítenek, felvázolva az esetleges problémákat és lehetséges kezelési javaslatokat, így készül el a kezelési terv.

Panoráma röntgen

Önnek nem kell sehová sem mennie vagy sokáig várakoznia azért, hogy a kezeléséhez szükséges fogászati röntgen elkészüljön! A legmodernebb készülékeinkkel helyben elkészítjük a felvételeket, és azokat azonnal kiértékeljük.

Professzionális fogtisztítás

A fogtisztítás során ultrahangos készülékkel eltávolítjuk a fogköveket, fényesre, simára polírozzuk a fogfelszíneket, hiszen a sima fogfelszín az alapja a fogínygyulladás megszüntetésének.

Dentálhigiéniai szaktanácsadás

A fogmosást rutinszerűen tesszük nap mint nap, és nem is gondolnánk, hogy esetleg van még mit csiszolni a technikán. Ezért dentálhigiéniai tanácsadásunkon a megfelelő szájápolási szokások és módszerek kialakításához nyújtunk segítséget.

Fogkőeltávolítás alsó-felső fogíven

A fogkő elsősorban nem esztétikai kérdés. Az általa okozott betegségek akár fogvesztést is okozhatnak. Az ultrahangos fogkőeltávolítás szerencsére egy egyszerű, gyors és kényelmes formája a kezelésének, ráadásul legtöbbször teljesen fájdalommentes.

Néhány egyszerű indok, hogy miért a mi fogászati beavatkozásainkat válassza:

Mert fogászati kezeléseink, azok komplexitásától függetlenül, teljesen fájdalommentesek.

Mert nem csak egy minőségi fogászati kezelést biztosítunk, hanem mindehhez igen kényelmes környezetet is.

Mert a fogászati kezeléseinket a legújabb fogászati technológiák használatával végezzük.

Mert a fogászati beavatkozásra garanciát vállalunk, hiszen teljes felelősséggel végezzük a munkánkat.

Mert a fogászati kezeléseket szakértő specialisták végzik, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek.