Kivehető fogpótlások

A fogazat elvesztése komoly önértékelési problémákhoz vezethet...

A fogak, vagy a teljes fogazat elvesztése nemcsak a rágóképesség romlását befolyásolja, hanem nehezítik az emésztési folyamatokat és komoly pszichés gátlások kialakulásához is vezethetnek az érintettnél, mely az élet minden területére negatív kihatással bírhat. 

Amennyiben a fogak pótlása fogbeültetéssel vagy rögzített fogpótlással nem megoldható, akkor a kivehető fogpótlás lehet az egyetlen járható út az esztétikus és egészséges fogsor érdekében.

Mi is az a kivehető fogpótlás?

A kivehető fogpótlások előnyei:

A fogpótlás elkészítése után:

A kivehető fogpótlások rendszeres fogorvosi ellenőrzése elengedhetetlen! Eleinte hetente, majd havonta, de később már félévente is elegendő meglátogatnia minket. Amennyiben az első kellemetlen tünetet tapasztalja, érdemes egy kontrollvizsgálatra bejelentkezni, hogy felmérhessük hol kell kicsit lepolírozni belőle, milyen korrigálásra lehet szükség az íny esetlegesen fájdalmas kisebesedésének elkerülése érdekében.

fogászati kezelés - diagnosztika

A fogpótlás tisztítása:

 A leglényegesebb az alapvető szájhigiénia fenntartása, hiszen mind a részleges, mind a teljes kivehető fogsort naponta legalább egyszer ki kell venni a szájból és meg kell tisztítani. Nagyon fontos, hogy a tisztítás során nem fogkrémet és fogkefét használunk, hanem langyos vizet, folyékony szappant és egy speciálisan kivehető fogpótlásokhoz kifejlesztett kefét. Hetente legalább egyszer érdemes a protézist egy műfogsortisztító tablettával feloldott vízben fél órára beáztatni, hogy a pótlás pórusaiban megtelepedő baktériumokat is el tudjuk pusztítani.

Hozzánk örömmel járnak a pácienseink, mert:

fajdalommentes kezelesek

Fájdalommentes kezelések

A legmodernebb eljárásoknak köszönhetően rendelőnkben minden kezelést teljesen fájdalommentesen végzünk, hogy a fogászati kezelése pozitív élményként maradhasson meg.

100%-ban digitalizált fogászati centrum

Nálunk minden adott a tökéletes eredményhez. Pácienseink igényeit a lehető leggyorsabb és legprecízebb módon tudjuk kivitelezni.

Teljeskörű fogászati ellátás

Szakorvosaink folyamatosan képzik magukat, hogy a modern fogászati eljárások legjavát juttassák el Önhöz. Minden fogászati problémájára megoldást kínálunk.

Hogyan zajlik az időpont foglalás?

1

Időpont foglalását megerősítjük e-mailben vagy telefonon keresztül

2

Első látogatáskor: panoráma röntgen készítés, íny és fogazat vizsgálata

3

Részletes írásos kezelési terv és ajánlat

4

Személyre szabott fogászati tanácsadás, szükséges kezelés egyeztetése

5

Az eredmény: magabiztosabb mosoly, egészséges fogazat!

Időpontfoglalás