Fogfehérítés

Hatékony fogászati fogfehérítés a ragyogóan fehér mosolyért

Ne hagyja önbizalmát elhalványulni a fogai elszíneződése miatt

Az elszíneződött fogak esztétikai problémája miatt a legtöbb ember önbizalma is elszíneződik. Nem mer mások előtt mosolyogni, így kihat az egész életére. Manapság egyre többen élnek a fogfehérítéssel, mert gyors, egyszerű és teljesen fájdalommentes beavatkozás után árnyalatokkal szebbé válik mosolyunk. A ragyogó fehér fogak miatt újra megnő az önbizalmunk, energiát fogunk sugározni a környezetünk felé.

Amennyiben elszíneződtek vagy foltossá váltak fogai, vagy egyszerűen csak szeretne egy fiatalosabb megjelenést, a fogfehérítés lehet az Ön számára az ideális kozmetikai fogászati kezelés!

Mitől színeződhetnek el fogai?

Nem mindenkinek tökéletesen fehérek a fogai, még egészséges és tiszta állapotban sem. A fogak színét azok a pigmentszemcsék határozzák meg, amelyek a fogzománcban, illetve az alatta található foganyagban helyezkednek el. Az, hogy kinek mennyire világos, fehér az eredeti fogszíne, genetikai tényezőktől függ.

Ezen felül  számos külső hatás állhat a fogelszíneződés hátterében. A fogakra rakodó lepedék az alapos eltávolítás hiányában elszínezheti a fogakat. Ha a szájhigiéné nem kielégítő, és a lepedék tartósan a fogfelszínen marad, fogkő képződik belőle.

Mitől színeződhetnek el fogai?

Az orvosi fogfehérítés előnyei

Ezt a fogfehérítési technikát magasan képzett fogorvosunk végzi, így a végeredmény biztosan olyan lesz, amit Ön elvár!

Biztonságos

Klinikai tesztek igazolják, hogy a rendelői fogfehérítés a legbiztonságosabb fogászati és esztétikai eljárás.

Megbízható

Tapasztalataink szerint a számos rendelkezésre álló fehérítő rendszer közül eddig a legmegbízhatóbb eredményt a rendelői fogfehérítés biztosítja

Gyors

Magabiztos mosoly akár 1 óra alatt

Hatékony

Akár évekig tartó fehérebb mosoly

Biztonságos

Klinikai tesztek igazolják, hogy a rendelői fogfehérítés a legbiztonságosabb fogászati és esztétikai eljárás.

Megbízható

Tapasztalataink szerint a számos rendelkezésre álló fehérítő rendszer közül eddig a legmegbízhatóbb eredményt a rendelői fogfehérítés biztosítja

Gyors

Magabiztos mosoly akár 1 óra alatt

Professzionális

Az egyik legmodernebb fogfehérítő rendszer

Hatékony

Akár évekig tartó fehérebb mosoly

fogászati kezelés - diagnosztika

Elégedett pácienseink visszajelzései

"Évek óta járok ebbe a rendelőbe, ahol fogtömést, koronafelhelyezést, gyökérkezelést és bölcsességfoghúzást éltem át, így volt alkalmam meggyőződni a kiváló szakmai felkészültségről. A fájdalommentes kezeléseken megnyugtató volt Lehoczky Márton Doktor Úr folyamatos tájékoztatása arról, hogy mit csinál és mi fog következni. Emberséges hozzáállásával és kedves mosolyával kellemes hangulatot teremtett, miközben megfeledkeztem félelmemről és szorongásomról. Jólesett megtapasztalni a törődést, amikor pár nappal foghúzás után a hogylétem felől érdeklődött. Ezúton is köszönöm a fogaim és az azokkal összefüggő mentális egészségem érdekében végzett munkáját, valamint az asszisztensek segítőkész és precíz közreműködését. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, hogy ilyen környezetben lehessen páciens."
Nádas Nóra
"Több éve járok rendszeres ellenőrzésre és kezelésre a Lehoczky Dental fogorvosaihoz ahol eddig sosem csalódtam. A rendelő és felszereltsége az egyik legkorszerűbb a városban - csak ajánlani tudom őket."
Popál Balázs
"Fogászati implantátumok miatt kerestem fel a Lehoczky Dental fogászati rendelőt Magyarországon. Csodálatos munkát végeztek a fogaimmal! Mindenkinek ajánlom! Köszönöm szépen még egyszer!"
Marianna Felhoffer

Mit kell tenni, ha szép fehér fogakat szeretne egy hatásos, tartós és gyors eljárás segítségével?

A rendelői fogfehérítés tartóssága évekre szól, ennél gyakrabban nem is ajánlott a fogfehérítés elvégeztetése. A tényleges eredmény időtartamát emellett a páciens életmódja is befolyásolja. 

Fogászatunk fogfehérítési eljárása az Ön számára is könnyen elérhető módszer arra, hogy fogai egészségesek és fehéren csillogóak legyenek. A leghatásosabb módszerről érdemes megkérdeznie felkészült esztétikai specialistáinkat egy konzultáció keretében, melyre a lenti gombra kattintva tud időpontot foglalni, vagy érdeklődhet a +36 30 9451 975 telefonszámon.

Hozzánk örömmel járnak a pácienseink, mert:

fajdalommentes kezelesek

Fájdalommentes kezelések

A legmodernebb eljárásoknak köszönhetően rendelőnkben minden kezelést teljesen fájdalommentesen végzünk, hogy a fogászati kezelése pozitív élményként maradhasson meg.

100%-ban digitalizált fogászati centrum

Nálunk minden adott a tökéletes eredményhez. Pácienseink igényeit a lehető leggyorsabb és legprecízebb módon tudjuk kivitelezni.

Teljeskörű fogászati ellátás

Szakorvosaink folyamatosan képzik magukat, hogy a modern fogászati eljárások legjavát juttassák el Önhöz. Minden fogászati problémájára megoldást kínálunk.

Fogfehérítés Menete

Hogyan zajlik az időpont foglalás?

1

Időpont foglalását megerősítjük e-mailben vagy telefonon keresztül

2

Első látogatáskor: panoráma röntgen készítés, íny és fogazat vizsgálata

3

Részletes írásos kezelési terv és ajánlat

4

Személyre szabott fogászati tanácsadás, szükséges kezelés egyeztetése

5

Az eredmény: magabiztosabb mosoly, egészséges fogazat!

Időpontfoglalás