Díjmentes konzultáció

Vegyen részt egy díjmentes konzultáción és ismerkedjen meg a Lehoczky Dental csapatával

Első látogatás a Lehoczky Dental Fogászaton

A legtöbb embert a szédülés kerülgeti, amikor fogászati kezelésekre gondol, de ha valaki megtalálta a számára megfelelő fogorvost akkor már kevésbé vannak ellenérzései a kezelésekkel kapcsolatban. 

Ha belegondol élete fontos dötései előtt is alaposan körbejárja az adott területet. Ha az autóvásárlást vesszük példának, akkor először megkeresi melyik modell tetszik Önnek, majd megnézi az állapotát, végül elviszi egy tesztkörre.

Miért ne tenne ugyanígy a fogorvosával kapcsolatban is?

Szeretnénk megkönnyíteni  az első találkozást, ezért a fogászatunkon történő diagnosztika teljesen díjmentes az Ön számára.

Hozzánk örömmel járnak a pácienseink, mert:

fajdalommentes kezelesek

Fájdalommentes kezelések

A legmodernebb eljárásoknak köszönhetően rendelőnkben minden kezelést teljesen fájdalommentesen végzünk, hogy a fogászati kezelése pozitív élményként maradhasson meg.

100%-ban digitalizált fogászati centrum

Nálunk minden adott a tökéletes eredményhez. Pácienseink igényeit a lehető leggyorsabb és legprecízebb módon tudjuk kivitelezni.

Teljeskörű fogászati ellátás

Szakorvosaink folyamatosan képzik magukat, hogy a modern fogászati eljárások legjavát juttassák el Önhöz. Minden fogászati problémájára megoldást kínálunk.

A Díjmentes Konzultáció Menete

1. Lépés

Foglaljon időpontot a díjmentes konzultációra online, vagy telefonon

2. Lépés

Ahhoz, hogy Önnek precíz kezelési tervet tudjunk készíteni fogászati problémáinak orvoslására, a második lépés az ingyenes konzultáción történő részvétel

3. Lépés

A konzultáció során a páciens ismerteti a panaszait és igényeit kezelőorvosa felé. Ezt követően fogászati státuszfelvétel következik, illetve amennyiben indokolt, a szükséges képalkotó eljárásokat (panoráma röntgen/CBCT) is elvégezzük

4. Lépés

A konzultáció legvégén, mérlegelve a lehetőségeket, a páciens több kezelési tervet és árajánlatot kap kézhez. 

Elégedett pácienseink visszajelzései

"Évek óta járok ebbe a rendelőbe, ahol fogtömést, koronafelhelyezést, gyökérkezelést és bölcsességfoghúzást éltem át, így volt alkalmam meggyőződni a kiváló szakmai felkészültségről. A fájdalommentes kezeléseken megnyugtató volt Lehoczky Márton Doktor Úr folyamatos tájékoztatása arról, hogy mit csinál és mi fog következni. Emberséges hozzáállásával és kedves mosolyával kellemes hangulatot teremtett, miközben megfeledkeztem félelmemről és szorongásomról. Jólesett megtapasztalni a törődést, amikor pár nappal foghúzás után a hogylétem felől érdeklődött. Ezúton is köszönöm a fogaim és az azokkal összefüggő mentális egészségem érdekében végzett munkáját, valamint az asszisztensek segítőkész és precíz közreműködését. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, hogy ilyen környezetben lehessen páciens."
Nádas Nóra
"Több éve járok rendszeres ellenőrzésre és kezelésre a Lehoczky Dental fogorvosaihoz ahol eddig sosem csalódtam. A rendelő és felszereltsége az egyik legkorszerűbb a városban - csak ajánlani tudom őket."
Popál Balázs
"Fogászati implantátumok miatt kerestem fel a Lehoczky Dental fogászati rendelőt Magyarországon. Csodálatos munkát végeztek a fogaimmal! Mindenkinek ajánlom! Köszönöm szépen még egyszer!"
Marianna Felhoffer

Hogyan zajlik az időpont foglalás?

1

Időpont foglalását megerősítjük e-mailben vagy telefonon keresztül

2

Első látogatáskor: panoráma röntgen készítés, íny és fogazat vizsgálata

3

Részletes írásos kezelési terv és ajánlat

4

Személyre szabott fogászati tanácsadás, szükséges kezelés egyeztetése

5

Az eredmény: magabiztosabb mosoly, egészséges fogazat!

Időpontfoglalás