CBCT Röntgen

A pontos diagnózis felállításának érdekében szükség van különböző képalkotó eljárásokra. Modern CBCT készülékünk 3D-ben térképezi fel az alsó és felső fogazatát, valamint az azt körülölelő csontos állományt.

Egy felvétel az Ön és saját biztonságunk érdekében!

Rendelőnkben 2009 óta megtalálható a modern fogászati diagnosztika egyik legújabb eszköze, a Gendex iCAT 3D Cone Beam CT-je, ezáltal rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen. Ezt a készüléket kifejezetten fogászati és szájsebészeti célú felhasználásra tervezték.

A pontos diagnózis érdekében, a szakszerű fogászati ellátás első lépése a röntgenfelvétel készítése. Fogászati rendelőnkben a fogászati kezelések alapját képező hagyományos röntgenfelvételeket is digitális technológiával készítjük. 

Ezzel az eljárással a páciens sugárterhelése csak a töredéke annak, amit egy hasonló eljárás során egy medical CT-től megszokott lenne.

A CBCT berendezés nagyon barátságos, még a bezártságtól szorongó pácienseknek sem szokott gondot okozni a felvétel!

Minimális röntgen sugárzás

A 3D CBCT felvételt hasonlóan a panoráma felvételhez, ülő pozícióban készítik és mindössze néhány percig tart. A hagyományos CT felvételhez képest, elkészítése során a pácienst minimális röntgensugárzás éri.

Az így készült képek:

Különösen fontos információ többletet biztosít a következő területek diagnosztizálásánál:

Hozzánk örömmel járnak a pácienseink, mert:

fajdalommentes kezelesek

Fájdalommentes kezelések

A legmodernebb eljárásoknak köszönhetően rendelőnkben minden kezelést teljesen fájdalommentesen végzünk, hogy a fogászati kezelése pozitív élményként maradhasson meg.

100%-ban digitalizált fogászati centrum

Nálunk minden adott a tökéletes eredményhez. Pácienseink igényeit a lehető leggyorsabb és legprecízebb módon tudjuk kivitelezni.

Teljeskörű fogászati ellátás

Szakorvosaink folyamatosan képzik magukat, hogy a modern fogászati eljárások legjavát juttassák el Önhöz. Minden fogászati problémájára megoldást kínálunk.

A CBCT Röntgen Menete

Hogyan zajlik az időpont foglalás?

1

Időpont foglalását megerősítjük e-mailben vagy telefonon keresztül

2

Első látogatáskor: panoráma röntgen készítés, íny és fogazat vizsgálata

3

Részletes írásos kezelési terv és ajánlat

4

Személyre szabott fogászati tanácsadás, szükséges kezelés egyeztetése

5

Az eredmény: magabiztosabb mosoly, egészséges fogazat!

Időpontfoglalás